Gratis Blackjack

...

Høydepunkter

 • De vanlige reglene for blackjack er de samme for Free blackjack.
 • Hver runde begynner med at spillerne får utdelt to kort med forsiden opp mens giverens første kort snus.
 • Free Blackjack er et spill med minimal risiko.

Sammendrag

Free Blackjack er en form for blackjack som er ment å øke spillerens sjanse til å vinne samtidig som den opprettholder integriteten til det originale blackjack-spillet.

Spillerne tilbys en gratis innsats når det er enten splitt eller dobbel ned.

Spilleren kan dele uten å satse når de får utdelt sine to første kort.

How It Works

Free Bet Blackjack er et casinospill som er morsomt å spille og lett å forstå. Det er så mange unike funksjoner i spillet som holder spillere tiltrukket av det. I tillegg er det en av gratisspillvariantene av Blackjack.

Det særegne med Free Blackjack er at det appellerer mest til nykommere i kortspill og spillere som spiller med stramme bankroller.

De vanlige reglene for blackjack endres ikke på Free Blackjack. Du kan fortsatt doble ned på spill i hånden bortsett fra 9, 10 og 11 og dele 4-ere og 10-ere. Men husk at å gjøre det ikke krever et gratisspill.

 

 • Blackjack Varianter

Det finnes flere varianter av blackjack, hver med en modulering for å gi spillet et spennende preg.

 

 • Zappit Blackjack

Selv om de ligner på tradisjonelle blackjack-spill med en hovedregel som så ut til å endre seg. En spiller som får 15, 16 eller 17 kan ignorere begge kortene og få utdelt en ny hånd.

 

 • Face Up Blackjack

Face Up blackjack er populært brukt i beskrivelsen av et blackjack-spill hvor kortene deles ut med forsiden oppover, inkludert dealerens kort. Ved å bruke dette har spilleren en god fordel, selv om visse regler gjelder som motvirker dette.

 

 • Double Attack Blackjack

Double attack Blackjack utilizes the Spanish 21 card deck, so no tens are available in the deck. Although face cards can still be found in the deck, this game has the normal standards except that players can multiply the bet made at first, even after the dealer’s door card has been seen by them.

 

 • Spillets gang

I begynnelsen av hver runde får spillerne to startkort vendt opp mens giverens første kort snus. Hvis dealeren har et ess eller 10, sjekker de for blackjack.

Når det er et ess, tilbys forsikringen din, og et sikkerhetsnett er klart for de som fikk blackjack. Hvis det ikke er blackjack, fortsetter hånden på samme måte.

 

Her er gratisalternativene;

 

 • Split/Dele

Når det er et par gitt til dem på de to første kortene deres (unntatt i 10 verdikort), har spilleren lov til å dele og ikke nødvendigvis foreta en ny innsats.

Dealeren tillater deretter å plassere et unikt gratisspill ved siden av den opprinnelig plasserte innsatsen og fortsetter spillet som vanlig.

Per hånd er det bare en gratis split tillatt. Spillerne har imidlertid lov til å satse pengene sine for eventuelle verdifulle ekstra splits.

 

 • Double

En hard ni, ti eller elleve er noe en spiller bør ha for å kvalifisere seg for å motta  gratis double (dobbel).

Alternativet for gratis innsats brukes først og fremst bak innsatsen, og personen som deler ut fortsetter å dele ut kortene som normalt.

De andre tokortskombinasjonene kan multipliseres, men spilleren kan ikke ha dette som et gratisspill, men må satse ut av lommen for dette.

Nå når dealeren har kommet til 21-merket eller er midt i en 17-21-mark, må alle gjenværende hender beseire dealeren for å få betalt.

Alle gevinster forventes å bli utbetalt ett forhold 1 (1:1) og innsatser med en tilsvarende sum som forhandlerkravet vil PUSH.

Dessuten skal alle vellykkede “gratis innsats”-knapper betales, som tilsvarer den unike innsatsen.

Og kanskje blir trekningene til nøyaktig 22 av personen som handler; alle andre hender kan PUSH.

 

THE RULES

 • Blackjack betaler tre til to;
 • Forhandler står på sytten (soft hand);
 • A serious double on black is allowed;
 • En seriøs dobbel på svart er tillatt;
 • En vanlig dobbel er tilgjengelig på to (2) korthender;
 • Normale splitt er tillatt nær tre (3) ganger i totalt fire (4) hender;
 • Forsikring er tillatt og er garantert.

 

 • Spilltips

En av de største byttene i strategien som brukes i spillet Free Blackjack er ideen om at du kan komme ned gratis på en tokortshånd verdt ni, ti og elleve. Det i seg selv er ikke til støtte for noen dealer up-card.

En spiller kan også dele parene sine gratis bortsett fra firere (hvis giveren har minst fem eller seks opp kort) og femmere (når en gratis dobbel tilbys og tiere).

Hvis du planlegger å spille det trygt, kan du doble mot de seks opp-kortene til en dealer ved å bruke en myk 16, 17 og 18.

Imidlertid, hvis en spiller tar en gratis splitt og får en myk 16 opp til en myk 20, forventes spilleren å betale for å doble seg mot dealerens seks opp-kort.

Det er ikke dårlig å vurdere å doble etter en gratis splitt mot dealerens fem oppkort, spesielt når de myke 17 til soft 19 er tilgjengelige.

Som de fleste online eller offline spill når du deltar i Blackjack-spillet, er nøkkelen å være heldig å bruke dine doble downs og splittings.

En av de fine tingene med Free Blackjack er at det er et spill med minimal risiko samtidig som det er vennlig for lommeboken.